BPMK

Diplomaterv és szakdolgozat pályázat 2021

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) az erősáramú elektrotechnika, automatizálás, villamosenergia-piac, energiastratégia vagy kapcsolódó területein diplomatervet, szakdolgozatot készítő MSc mesterszakos és BSc alapszakos hallgatók számára pályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy ösztönözze színvonalas diplomatervek, szakdolgozatok készítését és lehetőséget biztosítson a nyerteseknek arra, hogy az iparágban mind a diploma munkájukat, mind magukat bemutassák.

•    A sikeres pályázók számára lehetőséget biztosítunk egy prezentációs technika tréningen való részvétel lehetőségét.
•    A díjazottak az iparág éves legnagyobb szakmai rendezvényén a MEE 2021. évi Vándorgyűlés Konferencia és Kiállításán ismertetik pályamunkájukat.
•    Több pályázónak is biztosítjuk, hogy pályamunkáját megjelentetjük az ELEKTROTECHNIKA című szakmai folyóiratban.
•    Több pályázónak is biztosítjuk, hogy bemutatkozzon a muszakivagyok.hu ajánló portálon, amelyet az iparág meghatározó cégei látogatnak a megfelelő utánpótlás biztosítása céljából.
•    Az érvényes pályázatokat beküldőknek egy éves MEE tagságot biztosítunk. A helyezettek három éves MEE tagságban részesülnek.
•    A pályázatok tartalma függvényében pályázóknak lehetősége nyílik a MAIT (Mechwart András Ifjúság Találkozón) konferencián (a MEE Vándorgyűlés és Kiállítás 0. napja) a munkájának a bemutatására, fiatalos szakmai körben.
A részvétel feltételei:
•    2020. június 30. után és 2021. június 30-ig beadott és megvédett diplomaterv és szakdolgozat
•    A pályamunkának tartalmaznia kell:
o    egy maximum 6 oldalas összefoglalót, amely alapján a Bíráló Bizottság meghozza döntését, továbbá alkalmas az ELEKTROTECHNIKA folyóiratban történő megjelentetésre (ehhez segédlet a http://www.mee.hu/cikk/200 linken található).
o    a pályázó elérhetőségét (cím, telefon, e-mail)
o    a pályázó nyilatkozatát, amelyben hozzájárul, hogy a pályaművek a bíráló bizottság  tagjai számára hozzáférhetők legyenek, valamint, hogy a 6 oldalas összefoglaló az Elektrotechnika folyóiratban megjelenhet
o    a diplomatervet/szakdolgozatot a feladatkiírással együtt
o    a dolgozatnak a védés során felhasznált részletes bírálatát
Beküldési határidő: 2021. július 20.
A Díjbizottság a pályaműveket két kategóriában értékeli: BSc szakdolgozat és MSc diplomaterv.
BSc szakdolgozatok    MSc diplomatervek
I. díj    50.000 Ft    I. díj    100.000 Ft
II. díj    40.000 Ft    II. díj    80.000 Ft
III. díj    30.000 Ft    III. díj    60.000 Ft
Kiemelkedő környezettudatos megoldást nyújtó pályázat 50.000 Ft-os különdíjban részesül.

A pályázat beadásának módja:
A pályaművet a kötelezően csatolandó, fent felsorolt anyagokkal együtt Google Drive fiókba kell feltölteni, a link birtokában történő megtekintési beállítással. A pályamű linkjét a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre szükséges eljuttatni a beadási határidőig.
Információk, segítség a Drive használatához : https://www.google.com/intl/hu_hu/drive/
A cikk összefoglaló fájlt pdf formátumban is adja be.
Erre a fájlra vonatkozóan:
•    A szövegben ne maradjon közvetlenül az intézmény vagy a szerző beazonosítására alkalmas részlet.
•    A fájl neve maga egy jelige legyen (pl: nádirigó).
•    A szerző nevét NE tüntesse fel.
Esetleges kérdés esetén Bende-Zupkó Nikoletthez fordulhat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy a +36 1-353-0117 vezetékes telefonszámon.
A Magyar Elektrotechnikai Egyesület kizárólag a Bíráló Bizottság részére enged betekintést a pályaművekbe a pályázat elbírálása céljából. Harmadik személynek a beküldött dokumentumokat nem adja ki, azokat bizalmasan kezeli. A beérkezett pályázatot a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Elnöksége által megválasztott Díjbizottság értékeli. Az értékelő Díjbizottság javaslatot tehet korlátozott számban az arra érdemes pályamunka külön jutalmazására, vagy szakcikk formájában történő megjelenésére a Magyar Elektrotechnikai Egyesület ELEKTROTECHNIKA folyóiratában.