BPMK

FELHÍVÁS

A BPMK és az MMK Közlekedési Tagozata a Siófokon szeptember 21-23-án 23. alkalommal megrendezésre kerülő „Közlekedésfejlesztés Magyarországon” c. konferencián kiállítást tervez közlekedéssel foglalkozó szakemberek olyan írásaiból, gondolataiból, életpályájáról szóló könyvekből stb., amelyek még nem kerültek kiadásra vagy magánkiadványok.

KIÁLLÍTÁSI RÉSZVÉTELI SZÁNDÉK
Kérjük, a kiállításon való részvételi szándékot 2022. augusztus 15-ig Vincze Krisztinának (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 30/474 2467) szíveskedjenek jelezni! A kiadványokat 1 példányban 2022. szeptember 15-ig kell eljuttatni munkaidőben a Budapesti és Pest Megyei Mérnök Kamarába (Budapest, Kaposvár u. 5-7. földszint 1.).
A kiállításon a részvétel ingyenes, kérdés esetén további felvilágosítást Hamarné Szabó Mária ad. Elérhetőségei: e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., mobil: +36 20/9805 554.

KONFERENCIA RÉSZVÉTELI SZÁNDÉK
A konferenciával kapcsolatos további információk: a konferencia végleges programja, a konferencia költségei és a jelentkezési felhívás, valamint a jelentkezési lapok a
•    Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozata honlapján (https://mernokvagyok.hu/kozlekedesi/category/esemenyek/szakmai-konferenciak-esemenyek/)
•    Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara honlapján (www.bpmk.hu),
•    CE Plaza Hotel honlapján (www.ceplazahotel.hu/hu/arak-ajanlatok/ajanlatok/kozlekedesfejlesztes-magyarorszagon-konferencia)
megtekinthetők, illetve letölthetők.

Tisztelettel várjuk jelentkezésüket, üdvözlettel:
 
Vincze Krisztina
Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara
1117 Budapest, Kaposvár u. 5-7.
Tel: 455-8865/206-os mellék