BPMK

A választott dátum cikkei: péntek, 28 február 2020

Épületgépész Tervezői Konferencia 2020 - középpontban a víz

A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata és a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara 2020-ben már ötödik alkalommal rendezi meg az Épületgépészeti Tervezői Konferenciát, amellyel a tervezői szakterületen tevékenykedők szakmai továbbképzését szándékozik segíteni.

BPMK a Construmán

Folytatódik a Hungexpo és a BPMK együttműködése. A megállapodás értelmében továbbra is az évente megrendezésre kerülő 3 legnagyobb kiállítás - a Construma, a májusi Ipar Napjai és az októberi Automotive - programját színesítik majd a BPMK szakmai továbbképzései, konferenciái.
2020. április 1-én, a Construma kiállításon Hűtéstechnika témakörben szervez szakmai, épületgépészeti továbbképzést a BPMK.
A látogatók a szakmai nap keretein belül megismerhetik az iparágat érintő kihívásokat és újdonságokat, fejlődési irányokat, valamint a VRF rendszerek tervezésének új szempontjairól is tájékozódhatnak.
A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges.
További információ és jelentkezés: http://bpmk-oktatas.hu/tlcm_index.php?token=zjzvg9id5ql9fzaa

PED tanfolyam

Magyarország uniós csatlakozása óta hazánkban is életbe lépett a nyomástartó berendezések forgalmazását szabályozó 97/23 EG direktíva (Pressure Equipment Directive- PED), ill. a helyébe lépő és 2016. július 19 óta hatályos, 2014/68/EU direktíva (PED-2014).

Subscribe to this RSS feed