BPMK

Ingyenes szakmai előadás mérnököknek

Az Unical képviselet exkluzív, díjmentes, kétórás szakmai előadásra a mérnököket, elsősorban a kamarai tagokat. A részvétel jelentkezéshez és visszaigazoláshoz kötött.

1.
Rávilágítunk arra, hogy mitől különleges és mitől élvonalbeli technikák a
3 kW – 1 MW között alkalmazható Unical levegő-víz hőszivattyúk?
Ezeket a hűtő-fűtő és HMV-termelő hőszivattyúkat fűtésszerelők is telepíthetik, hiszen a szereléshez nem kell bevonni hűtős-klímás szakembert!
A hőszivattyú telepítések kb. 90%-a hibás, (nem viccelünk), és 1/3-a pedig bírósági ügy lesz, MERT A TERVEZŐ, de főleg a SZERELŐ szakemberek TÚLNYOMÓAN NAGY TÖBBSÉGE AZT SEM TUDJA, hogy mi mindenre kellene figyelni! Sokan azt hiszik, hogy a hőszivattyút úgy kell rákötni a fűtés+HMV-re, mint egy kazánt, de úgy BIZTOSAN PROBLÉMÁK LESZNEK! Hiába van a „gépnek” előremenő és visszatérő csonkja, attól még más megoldások kellenek, mint kazán esetében! És a vezérléshez pedig nagyon sokan nem értenek!

Javasoljuk, hogy esténként és hétvégén, már a részvétel előtt nézze végig a hőszivattyús képzés videófilmjeit a  https://www.homor.hu/unical_kazanok linken.
Ez a 9 kisfilm bármelyik márkájú levegő-víz hőszivattyúra vonatkozik! (A meghívó legvégén 9 linket is megadtunk a 9 kisfilmhez, azokra kattintva is megnézheti a hőszivattyús képzést.)
 
2.
Rávilágítunk arra, hogy mitől világszínvonal a 70 kW – 7 MW között alkalmazható Unical MODULEX EXT kondenzációs modul-kazán. Ilyen kazánok kerültek a Szépművészeti Múzeumba is, állami beruházás, 3,3 MW.
Ilyen kazánokra 10 év totális garanciát is tud adni a gyár, 10 év garancia nem csak a kazántestre, hanem minden egyes alkatrészre, ventilátorokra, gázszelepekre, gázégőkre, kazán-vezérlőre, érzékelőkre, mindenre.  
Több budapesti tervező már eleve úgy tervezi a nagy kazánházakat, hogy a fenti kazánt és annak megfelelő ilyen vagy olyan primer-kört tervez be annak érdekében, hogy a végfelhasználó megkaphassa a gyári 10 év garanciát.


3.
Az Unical másik gyára 100 kW – 4,5 MW között alkalmazható  INOX  kazántestű kondenzációs kazánokat is gyárt, ezeket is egyre többen alkalmazzák a hazai piacon is, de ami
különlegesen érdekes lesz, hogy összehasonlítunk néhány Alu kazántestű és néhány INOX kazántestű kondenzációs kazánt, (márkanevek megemlítése nélkül), amely összehasonlításból igencsak megdöbbentő műszaki különbségekre derül fény.

Az exkluzív díjmentes előadás időpontja és helyszíne:

Budapest, 2019. február 5. kedd 13:30
helyszín: a visszaigazolásban közöljük a pontos budapesti helyszínt
Regisztráció: 13:00-tól, kezdés: 13:30,
majd 15:30-tól exkluzív uzsonnát biztosítunk.

     és további előadások lesznek még Győrben, Pécsett, Szegeden és Debrecenben.

Jelentkezés kitöltése az alábbi pár sor alapján:

Részvételi szándékát kérjük jelezze mielőbb azzal, hogy megadja a következő adatokat, és a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre elküldi! Köszönjük!

Jelentkező személy(ek) neve: ……………………………………………………………...........
és MMK számai (ha van):       …………………………………………………………………………

Unical képviselet, www.unical.hu


Filmek linkjei a Homor Miklós által tartott egyik részletes hőszivattyús képzésről:

Sorrendben érdemes megnézni, mert már az első filmben is van olyan műszaki megoldás, amit Magyarországon 100 ezer kivitelezésből csak kb. 10 kivitelezés, azaz csak 0,01 % alkalmazott.   
1. film
https://www.youtube.com/embed/ko-PBZiaRZs
2. film:
https://www.youtube.com/embed/xsnvgcefZj0
3. film:
https://www.youtube.com/embed/hzlyUP7cH9E
4. film:
https://www.youtube.com/embed/Q02Q8GV9Oas
5. film:
https://www.youtube.com/embed/gutXPBa2em0
6. film:
https://www.youtube.com/embed/GbtnAOB44CI
7. film:
https://www.youtube.com/embed/-NINp6nUA0w
8. film:
https://www.youtube.com/embed/3XI3qGEsolo
9. film:
https://www.youtube.com/embed/Y8221zO_bM4