BPMK

KLENEN ’23 konferencia és kiállítás – március 8-9.

Az Association of Energy Engineers Magyar Tagozata, az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület Energiahatékonysági Szakosztálya, és az Energetikai Szakkollégium, további szakmai szervezetek és a szervezőkhöz csatlakozó Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal, a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével, az energiaveszteségfeltárás és az energetikai szakreferensi tevékenységben szerzett tapasztalatok megosztása érdekében, szervezi a „Klímaváltozás – Energiatudatosság – Energiahatékonyság” KLENEN’23 konferenciát (www.klenen.eu).

A 2023. március 8-9-én a megújult Thermal Hotel Visegrádban tartandó rendezvényen a szak területeken szerzett tapasztalatok cseréje mellett kiemelt figyelmet fordítunk az energiaár drasztikus emelkedésének hatására, a megnövekedett energetikai korszerűsítési igények ipari hátterére (a gyártói/kivitelezői kapacitásokra), az Energiahatékonysági Kötelezettségi Rendszer működésével kapcsolatos tapasztalatok megosztására, az energetika területén felmerült új kockázatok kezelésének lehetséges megoldásaira, a kialakult jó gyakorlatokra, s nem utolsó sorban, az energetikai auditálási kötelezettség 2023. évi évfordulója alkalmából az audit és az azt kiváltó ISO 50001 szabvány szerinti energiagazdálkodási rendszer előnyének/hátrányának megvitatására.
Az eddigi gyakorlattal összhangban plenáris és szekció előadások formájában osztjuk meg
tapasztalatainkat, mondjuk el véleményünket, az energetikai veszteségfeltárás, auditálás, az alternatív járműhajtások, valamint az energiahatékonysági projektek finanszírozási megoldásaival kapcsolatban. Önálló szekcióban foglalkozunk az ISO 50001 alapú energiagazdálkodási rendszerek bevezetésének és fenntartásának tapasztalataival, majd workshop jellegű csoportos munka keretében végzünk a szabványalkalmazók számára hasznos helyzetgyakorlatokat.
Ha Ön, mint energetikai auditor, szakreferens, vagy auditálásra, szakreferens igénybevételére
kötelezett szervezet képviselője, vagy energiaszolgáltató, illetve kereskedő cég képviselője, az energiahatékonyság növelését segítő berendezések gyártója, forgalmazója, az elmúlt évekhez hasonlóan bizonyára sok hasznos információra tehet szert a konferencián, ezért ajánljuk figyelmébe és hívjuk meg a részvételre, gyártott és forgalmazott termékeik bemutatására. A konferencia
második napján, első alkalommal három párhuzamos szekcióban kínálunk programot egész napra, és szintén elsőként két szekcióban mutatkoznak be energetikai területen tanuló és kutató tehetséges fiataljaink.
A konferencia alkalmával rendezett tabletop kiállításon lehetőséget biztosítunk az Ön, vagy cége
által forgalmazott energiahatékonyságot növelő eszközök és/vagy szolgáltatások bemutatására.
A bemutatkozásra egyrészt az előadásoknak helyt adó termek előterében, másrészt a szekciók
keretében adunk lehetőséget. A kiállításra jelentkező cégek logóját és rövid bemutatkozójukat
közzé tesszük a konferencia nyomtatványaiban, A5 formátumú hirdetését az Energiagazdálkodás
szakfolyóiratban.
A konferencia előadásainak címét az alábbi előzetes program tartalmazza. Az előadások rövid
összefoglalója már fenn van a konferencia honlapján www.klenen.eu, vagy hamarosan felkerül.
A honlapon talál a részvétellel kapcsolatosan is további információt. Ott, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
email címen jelentkezhet részvevőként és/vagy kiállítóként.

Letölthető mellékletek: előzetes program, jelentkezési lap, kiállítói jelentkezés