BPMK

A választott dátum cikkei: kedd, 01 október 2019

Újabb 20,4 milliárd forintos kiírás jelenik meg kkv-k épületenergetikai fejlesztéseinek támogatására

Újabb 20,4 milliárd forintos kiírás jelenik meg a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) épületenergetikai fejlesztéseinek támogatására a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (Ginop) keretében, az igényelhető vissza nem térítendő összeg 3 és 100 millió forint között lehet - mondta Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára október 1-én Budapesten sajtótájékoztatón.

Potsdami egyetem

Az innováció tanítható és tanulható – vallja a potsdami Hasso Plattner Institut. Az intézmény igazgatójával, prof. Ulrich Weinberggel folytattak tárgyalást október 1-én a BPMK, az IPE, valamint Zsámbék város vezetői.

Penta

Szeptember 26-án a Corvina Rendezvényházban került megrendezésre a Penta Partnertalálkozó, amely a köszöntő beszédek után nagyszerű alkalmat biztosított arra, hogy kötetlen körülmények között, jó hangulatban fontos szakmai kérdésekről egyeztessenek a meghívottak. A rendezvényen a mérnöki kamarát Kassai Ferenc képviselte.

Szakmán túl, határokon át

Szeptember 24-én rendezték a nagy sikerű „Szakmán túl, határokon át” rendezvénysorozat soron következő eseményét. A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozata és a Makadám Mérnök Klub közös szervezésű estjén ezúttal Fülöp Péter tartott beszámolót Tanzániáról.

Subscribe to this RSS feed