BPMK

Mérnökbáli invitáló

Tisztelettel meghívjuk Önt és partnerét a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara által szervezett XIX. Mérnökbálra, melynek időpontja 2015. január 24. (szombat) 19 óra, helyszíne a HILTON Budapest Hotel Bálterme.

A mérnökbál hagyományosan lehetőséget teremt arra, hogy a mérnöktársadalom képviselői, az egyetem vezetői, oktatói, valamint az államigazgatás, illetve a szakmai szervezetek tisztségviselői és baráti köreik ismét eltöltsenek egy kellemes estét együtt, továbbá elmélyítsék régi, és építsék új baráti, szakmai kapcsolataikat.
A bál fővédnökei: dr. Pintér Sándor belügyminiszter, Tarlós István Budapest Főváros főpolgármestere; felkért védnökök: Barsiné Pataky Etelka, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke, Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár, V. Németh Zsolt környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár, dr. Becsey Zsolt közlekedésért felelős helyettes államtitkár, Csampa Zsolt önkormányzati koordinációért felelős helyettes államtitkár, Füleky Zsolt építészeti és építésügyi helyettes államtitkár.
Őszintén reméljük, hogy személyes jelenlétével is emelni tudja a bál fényét és rangját! Kérjük, hogy részvételi szándékát 2015. január 9-ig a 06-1-455-8869-es faxszámon vagy e-mailen a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre jelezni szíveskedjék!